Sämpylät

Liota hiiva kädenlämpöiseen veteen.

Lisää öljy ja suola.

Lisää jauhot hiljalleen ja alusta.

Anna kohota kaksinkertaiseksi ja leivo sämpylöiksi.

Paista 200 asteessa 10 - 15min.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 74 grammaa

Pelina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 4000g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 400g298kcal52.5g4.4g1.6g27.6g
Oliiviöljy (neitsyt) (Borges )136g1220kcal0g0g134.6g0g
Suola, annos 3g56g0kcal0g0g0g0g
Ruisjauho kokojyväjauho 776g2359kcal67.9g429.9g14.7g107.9g
Grahamjauho 2000g6558kcal211.2g1214g44g198g
Vehnäjauho puolikarkea 2160g7411kcal220.1g1512g25.9g75.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19056g35694kcal1103.4g6320.6g441.6g818.2g
Valittu annoskoko9528g17847kcal551.7g3160.3g220.8g409.1g
Annoskoko puolitettuna4764g8924kcal275.9g1580.2g110.4g204.6g
Arvot/100g100g187kcal5.8g33.2g2.3g4.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=82901