Raparperi-mansikkahillo

Keitä raparperia ja mansikkaa vedessä.

Kun seos kiehuu, lisää hillosokeri pakkauksen ohjeen mukaan.

Anna kihua hiljalleen yli 10 minuuttia, jotta raparperi leviää tasaisesti hilloon.

Purkita, ja jätä jäähtymään.

Laita säilöön viileään, vaikka saattaa säilyä huoneenlämmössäkin...

jos siis on silmiltä piilossa.

Reseptistä tulee n. 99 annosta ja yksi annos painaa n. 39 grammaa

Juanada
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 50g0kcal0g0g0g0g
Raparperi 375g126kcal2.6g20.6g0.4g5.3g
Mansikka 210g98kcal1.1g17.6g0.4g4g
Hillosokeri (Dansukker), annos 1000g319g1243kcal0g312.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1908g2934kcal7.4g701.2g1.6g18.6g
Valittu annoskoko954g1467kcal3.7g350.6g0.8g9.3g
Annoskoko puolitettuna477g734kcal1.9g175.3g0.4g4.7g
Arvot/100g100g154kcal0.4g36.8g0.1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=131463