Johannan bolognese

Ruskista jauheliha.

Sekoita muut aineet kattilassa ja keitä hiljalleen, kunnes kastike alkaa muuttua sakeammaksi.

Lisää jauheliha ja keitä vielä 10 min.
Tarjoa pastan kanssa

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 298 grammaa

Nonnap
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska 2666g784kcal14.9g141.3g5.3g50.7g
Vesi3199g0kcal0g0g0g0g
Ketsuppi, Felix960g864kcal9.6g201.5g4.8g0g
Punaviinietikka. (Rajamäen), annos 3g240g48kcal0g15.6g0g0g
Fariinisokeri (Dan sukker), annos 15g187g728kcal0.4g181g0g0g
Suola, annos 3g67g0kcal0g0g0g0g
Oregano, kuivattu 11g33kcal1.2g2.3g1.1g4.6g
Basilika, kuivattu 11g27kcal1.5g2.2g0.4g4.3g
Paprikajauhe 64g206kcal9.5g11.7g8.3g23.9g
Paistijauheliha 10%2133g3626kcal426.5g0g213.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19072g12629kcal927.2g1111.2g466.4g167g
Valittu annoskoko9536g6314kcal463.6g555.6g233.2g83.5g
Annoskoko puolitettuna4768g3157kcal231.8g277.8g116.6g41.8g
Arvot/100g100g66kcal4.9g5.8g2.4g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=329160