Rapusilakat

Levitä silakkafileet nahkapuoli ylöspäin leikkuulaudalle.

Mausta suolalla, sitruunapippurillaja tillisilpulla.

Voit pyyhkäistä päälle ohuelti tomaattikastiketta, kierrä rullalle.

Asettele voilla voideltuun uunivuokaan ja ripoittele päälle tillisilppu.

Sekoita kastikeainekset keskenään ja kaada kalojen päälle, paista 200 asteisessa uunissa n. 30 min.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 149 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Silakkafilee 6387g9179kcal1021.9g0g568.5g0g
Suola, annos 3g64g0kcal0g0g0g0g
Kuohukerma,valio,2dl2555g8687kcal51.1g76.6g894.2g0g
Tomaattipyree, Pirkka479g393kcal16.3g91g4.8g4.8g
Sokeri 51g207kcal0g51g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19072g36931kcal2178.6g437.2g2935g9.6g
Valittu annoskoko9536g18466kcal1089.3g218.6g1467.5g4.8g
Annoskoko puolitettuna4768g9233kcal544.7g109.3g733.8g2.4g
Arvot/100g100g194kcal11.4g2.3g15.4g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=338502