Savujuusto-tonnikalavuoka

Valuta öljy tonnikalasta (2 purkkia), hienonna ruohosipuli (40g=1dl) ja savujuustoviipaleet.

Sekoita tonnikala, ruohosipuli, juusto ja perunasipulisekoitus uunivuoassa keskenään.

Sekoita kulhossa ruokakerman joukkoon 1/2 tl suolaa ja 1 tl timjamia ja kaada vuokaan päällimmäiseksi.

Uuniin 200 astetta noin tunti, alatasolla.

Peitä loppuvaiheessa, jotta pinta ei kuivu liikaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 298 grammaa

Juanita
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tonnikala öljyssä(pirkka)2404g5049kcal577g0g312.5g0g
Ruohosipuli 321g73kcal4.4g5.4g1.9g7.7g
Kippari, savunmakuinen sulatejuusto, yksi viipale1202g4087kcal264.4g0g312.5g0g
Perunasipulisekoitus 500g4007g2725kcal64.1g597g4g0g
Ruokakerma Valio 5%1603g962kcal19.2g44.9g80.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19072g25788kcal1858.2g1294.6g1422g15.4g
Valittu annoskoko9536g12894kcal929.1g647.3g711g7.7g
Annoskoko puolitettuna4768g6447kcal464.6g323.7g355.5g3.9g
Arvot/100g100g135kcal9.7g6.8g7.5g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=60576