Mansikkatorttu

1. Vaahdota munat ja sokeri.

2. Sekoita vehnäjauhot ja leivinjauhe keskenään ja siivilöi ne vaahdon sekaan.

3. Paista korppujauhotetussa piirakkavuoassa 10-15 min. 200 C:ssa.

Anna jäähtyä.

4. Vaahdota kermavaahto ja sekoita täyteaineet keskenään.

5. Levitä täyte pohjan päälle ja koristele mansikoilla.

Jos tortun laittaa kylmään muutamasi tunniksi ennen tarjoilua, täyte kiinteytyy.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 106 grammaa

Helikello
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 124g177kcal15.5g0.4g12.7g0g
Sokeri 64g260kcal0g64g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai49g171kcal5.9g34.8g1g1.5g
Leivinjauhe 3.8g6.6kcal0.2g1.4g0g0g
Kermaviili, rasvaa 10-12% 151g199kcal4g4.8g18.1g0g
Kuohukerma,valio,2dl151g512kcal3g4.5g52.7g0g
Sokeri 27g110kcal0g27.1g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g7.5g30kcal0g7.5g0g0g
Mansikka 377g175kcal1.9g31.6g0.8g7.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1908g3285kcal61g352.2g170.6g17.4g
Valittu annoskoko954g1643kcal30.5g176.1g85.3g8.7g
Annoskoko puolitettuna477g821kcal15.3g88.1g42.7g4.4g
Arvot/100g100g172kcal3.2g18.5g8.9g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=431709