Parsa-fetapiirakka

Painele sulanut piirakkataikina vuoan pohjalle ja paista sitä uunin alatasolla 200 asteessa n. 10 min.

Levitä sulanut pinaatti tasaiseksi kerrokseksi esikypsennetyn piiraspohjan päälle.

Ripottele pinaattikerroksen pinnalle suolaa maun mukaan.

Levitä parsakaali, murennettu feta ja pinjansiemenet pinaatin päälle ja mausta mustapippurilla.

Sekoita kananmunat kermaviiliin ja levitä seos tasaiseksi kerrokseksi piirakan päälle.

Paista piirakkaa uunin keskitasolla 200 asteessa n. 40 min. tai kunnes se on kauniin ruskea.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 159 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piirakkataikina Sunnuntai299g1107kcal15g95.8g74.8g6g
Pinaattipakaste 150g112g16kcal2.1g0.4g0.6g1.5g
Parsakaali brokkoli 112g39kcal5.2g2.2g0.3g2.8g
Juusto, fetajuusto, rasvaa 25 %, vuohenmaito, suolaliemessä 150g448kcal26.9g1.8g37.4g0g
Pinjansiemenet, Parrots37g232kcal10.8g4.9g20.6g1.4g
Kermaviili, rasvaa 6 %, vähälaktoosinen 150g129kcal4.6g6.6g9g0g
Kananmuna kuorineen punnittu90g113kcal9.9g0.3g8.1g0g
Suola, annos 3g3.7g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1908g4168kcal149g224g301.6g23.4g
Valittu annoskoko954g2084kcal74.5g112g150.8g11.7g
Annoskoko puolitettuna477g1042kcal37.3g56g75.4g5.9g
Arvot/100g100g219kcal7.8g11.7g15.8g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=104218