Perukan jauhelihasoosi

Paista jauheliha, sipulit.

Lisää muut aineet paitsi chili ja hauduta.

Lopuksi lisää chili kun nostat kasarin hellalta.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 212 grammaa

Yorker
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peuranliha keskiarvo, annos 100g776g1218kcal169.1g0g55.1g0g
Ruskea suuruste, Maizena28g107kcal0.3g25.9g0.1g0g
Sipuli (kuorittu)113g30kcal1.5g5.4g0.2g1.9g
Paprikajauhe 11g36kcal1.7g2.1g1.5g4.2g
Suola, annos 3g8.5g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemijauhe/tiiviste vähäsuolainen 6.2g13kcal1.9g0.4g0.4g0.1g
Chili paprika punainen11g4.5kcal0.2g1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1908g2819kcal349.4g69.6g114.6g12.4g
Valittu annoskoko954g1409kcal174.7g34.8g57.3g6.2g
Annoskoko puolitettuna477g705kcal87.4g17.4g28.7g3.1g
Arvot/100g100g148kcal18.3g3.6g6g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=121449