Pizzapohja

Liuota hiiva kädenlämpöiseen veteen.

Lisää suola ja jauhot koko ajan sekoittaen.

Lisää öljy ja alusta taikina tasaiseksi.

Kaaviloi tai taputtele taikina ohueksi, pellin kokoiseksi levyksi suoraan leivinpaperin päälle.

Anna kohota 10-20 min, täytä haluamallasi tavalla ja paista 225 asteessa n. 15-20 min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 53 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi379g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 38g28kcal5g0.4g0.2g2.6g
Suola, annos 3g4.5g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 41g362kcal0g0g40.9g0g
Vehnäjauho puolikarkea 492g1689kcal50.1g344.5g5.9g17.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1908g4157kcal110.2g689.8g94g39.6g
Valittu annoskoko954g2078kcal55.1g344.9g47g19.8g
Annoskoko puolitettuna477g1039kcal27.6g172.5g23.5g9.9g
Arvot/100g100g218kcal5.8g36.2g4.9g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=146760