Banaanikakku

1. Voitele ja korppujauhota kakkuvuoka (tilavuus 1,8 l).

2. Soseuta banaanit haarukalla.

Sekoita sitruunanmehu banaanisoseen joukkoon.

3. Vatkaa pehmeä margariini ja sokeri vaaleaksi vaahdoksi.

Lisää munat yksitellen vaahdon joukkoon hyvin vatkaten.

Sekoita kuivat aineet keskenään.

Sekoita jauhoseos vuorotellen banaanisoseen kanssa vaahdon joukkoon.

4. Paista 175-asteisen uunin alimmalla tasolla noin tunti.

Kumoa kakku hieman jäähtyneenä.

Tarjoa kahvin kanssa.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 53 grammaa

Lsailym
AineksetMääräEnergiaPHRK
Banaani, keskikokoinen painaa 120g261g219kcal2.9g47.7g1g4.7g
Sitruunamehu, laimentamaton22g4.7kcal0.1g0.4g0g0g
Leivontamargariini 80% (Pirkka), annos 100g149g1073kcal0g0g119.3g0g
Sokeri 190g771kcal0g189.9g0g0g
Kanamuna (Finfood), annos 55g123g176kcal8.5g0.2g7g0g
Vehnäjauho puolikarkea 194g665kcal19.7g135.6g2.3g6.8g
Leivinjauhe 7.5g13kcal0.4g2.8g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g7.5g27kcal0.3g5.9g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1909g5899kcal63.8g765g259.8g23g
Valittu annoskoko954g2950kcal31.9g382.5g129.9g11.5g
Annoskoko puolitettuna477g1475kcal16g191.3g65g5.8g
Arvot/100g100g309kcal3.3g40.1g13.6g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=167468