Porkkanamunakas

Raasta porkkana karkeaksi raasteeksi ja paista sitä pannulla voinokareessa ja hunajassa kunnes se on pehmennyt.

Riko munat lasiin ja riko niiden rakenne.

Lisää munat pannulle ja mausta mielesi mukaan suolalla ja esim.

mustapippurilla.

Paista munakasta keskilämmöllä kunnes se on päältä lähes hyytynyt ja lisää sitten päälle juustoraaste.

Kun juusto on sulanut, käännä munakas ja paista sitä vielä kymmenisen sekuntia juustopuolelta.

Tarjoile salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 212 grammaa

Rusinalintu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 495g706kcal61.9g1.5g50.7g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g293g82kcal1.8g17.4g0.6g7.3g
Voi 32g229kcal0.4g0.1g25.6g0g
Hunaja 23g74kcal0.1g18.2g0g0g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g113g405kcal31.5g2.2g30.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1908g2992kcal191.4g78.8g214.6g14.6g
Valittu annoskoko954g1496kcal95.7g39.4g107.3g7.3g
Annoskoko puolitettuna477g748kcal47.9g19.7g53.7g3.7g
Arvot/100g100g157kcal10g4.1g11.2g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=180318