Atkins-makkarakeitto

Parsakaalista otin mukaan vain lehtiä.

Lisäksi laitoin mustapippuria ja hiukan ruususuolaa.

Oliiviöljyn laitoin vasta valmiiseen keittoon jotteivät hyvät rasvahapot mene piloille, ja tähän voi hyvin lisätä vielä öljyä tai voita jos haluaa rasvaisemman.

Samoin persiljan laitoin vasta juuri ennen tarjoilua.

Makkara oli Wotkinsin pekonigrilleriä mutta muukin käy. Tuli aika vähähiilihydraattinen soppa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 212 grammaa

Amarylliz
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kyssäkaali kaalirapi 259g66kcal1.3g10.9g0.5g4.9g
Kaali, valkokaali96g20kcal1.1g3.3g0.2g2g
Parsakaali brokkoli 23g7.9kcal1g0.4g0.1g0.6g
Timjami 2.3g6.4kcal0.2g0.6g0.2g0.8g
Sipuli (kuorittu)23g6.1kcal0.3g1.1g0g0.4g
Grillimakkara, lihaisa, keskiarvo 451g1037kcal56.8g3.4g89.6g0.1g
Oliiviöljy 56g498kcal0g0g56.3g0g
Persilja 45g12kcal0.6g0.5g0.1g3.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1908g3308kcal122.6g40.4g294g24.8g
Valittu annoskoko954g1654kcal61.3g20.2g147g12.4g
Annoskoko puolitettuna477g827kcal30.7g10.1g73.5g6.2g
Arvot/100g100g173kcal6.4g2.1g15.4g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=301996