Omenapähkinäpaistos

Poista omenista siemenkodat ja pilko palasiksi.

Kotimaisia omenoita ei tarvitse kuoria.

Kirpeät lajikkeet sopivat makeaan jälkiruokaan.

Laita omenapalat/viipaleet uunivuokaan, pirskottele sitruunamehua niiden päälle niin omena ei tummu.

Sekoita kulhossa jauhot, kaurahiutaleet ja fariinisokeri sekä kaneli, lisää rasva ja sekoita tasaiseksi, lisää mukaan murskatut pähkinät.

Levitä kauramössö omenoiden päälle ja paista 200 asteessa noin 25 minuuttia, tarjoa vaniljakastikkeen kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 318 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Omena, kotimainen, keskiarvo, kuorineen 601g214kcal1g42.7g0.5g12g
Leivontamargariini 80% juokseva, keskiarvo 71g506kcal0.3g0g57g0g
Fariinisokeri (Dan sukker), annos 15g113g439kcal0.2g109.2g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 49g167kcal5g34.2g0.6g1.7g
Kaurahiutaleita(lidl)75g263kcal10.5g42g5.2g7.5g
Suolapähkinä (Rainbow), annos 100g38g229kcal9.4g5.3g18.8g2.8g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0.8g2.7kcal0g0.6g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton7.5g1.6kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1908g3643kcal52.8g468.2g164.2g48g
Valittu annoskoko954g1822kcal26.4g234.1g82.1g24g
Annoskoko puolitettuna477g911kcal13.2g117.1g41.1g12g
Arvot/100g100g191kcal2.8g24.5g8.6g2.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=306258