Mutakakku (Annika Rognebyn kirjasta)

Sulata voi. Vaahdota munat ja makeutusaine, lisää siihen voisula ja keskenään sekoitetut kuivat aineet.

Kaada leivinpaperilla vuorattuun irtopohjavuokaan ja paista 200 asteessa 10 min.

Itse olen voidellut ja jauhottanut mantelijauheella vuuan, ettei taatusti jää kiinni.

Tarjoile kunnolla jäähtyneenä, miel.

vasta seuraavana päivänä, kermavaahdon tai kermarahkan kanssa.

Ohje on 1,5 kertainen kirjan annokseen nähden, sopiva 24cm vuokaan.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 53 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g337g2458kcal3.4g3.4g269.4g0g
Kananmuna kuoreton 494g705kcal61.7g1.5g50.6g0g
Makeutusjauhe 1rkl/2g (Rainbow), annos 2g45g177kcal0.8g43.5g0g0g
Fiber husk (1rkl=10g)16g1.6kcal0.2g0g0.1g13.4g
Kaakaojauhe, tumma sokeriton54g172kcal12.4g5.7g11.2g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka9g36kcal0g8.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1908g7099kcal157g126g662.6g26.8g
Valittu annoskoko954g3550kcal78.5g63g331.3g13.4g
Annoskoko puolitettuna477g1775kcal39.3g31.5g165.7g6.7g
Arvot/100g100g372kcal8.2g6.6g34.7g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=311546