Ahvenanmaan pannukakku

Kiehauta maito ja lisää mannaryynit.

Keitä 5-7 min sekoittaen.

Jäähdytä.

Vaahdota muna ja sokeri.

Sekoita kaikki ainekset keskenään.

Kaadetaan seos laakeaan voideltuun (oivariini sitä varten) vuokaan halk.

noin 28 cm. Paistetaan uunissa 225 asteessa 30 min. Tarjoillaan mansikkahillon ja kermavaahdon kera.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 159 grammaa

Millitys
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oivariini, 60 (100g)10g53kcal0.1g0.1g5.8g0g
Vehnäjauho, sunnuntai98g343kcal11.8g69.6g2.1g2.9g
Sokeri64g259kcal0g63.7g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu173g218kcal19.1g0.5g15.6g0g
Anna Manna, runsaskuituinen, plus45g144kcal5g28.9g0.7g3.6g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen564g186kcal18.6g27.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1908g2408kcal109.2g380.8g48.4g13g
Valittu annoskoko954g1204kcal54.6g190.4g24.2g6.5g
Annoskoko puolitettuna477g602kcal27.3g95.2g12.1g3.3g
Arvot/100g100g126kcal5.7g20g2.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=33230