Pastaa ja porkkana-jauhelihakastiketta

1. Paista jauheliha
2. Lisää lihaliemikuutio, vesi ja ruokakerma
3. Lisää ketsuppi ja raasta joukkoon porkkana
4. Anna muhia kymmenisen minuuttia, keitä sillävälin pasta

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 212 grammaa

Altagracia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 262g581kcal45.9g0g44.6g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g26g7.3kcal0.2g1.6g0.1g0.7g
Ketsuppi, mustapippuri (Felix), annos 20g15g15kcal0.2g3.3g0.1g0.3g
Ruokakerma, laktoositon (Rainbow), annos 200g150g90kcal1.3g7.8g6g0.4g
Vesi, vesijohtovesi 225g0kcal0g0g0g0g
Ruispasta, Torino262g918kcal34.1g175.7g6.6g15.7g
Lihaliemkuutio maggi extra7.5g21kcal0.7g0.7g1.7g0g
Oliiviöljy 1rkl, annos 13.5g6g53kcal0g0g6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1908g3370kcal164.8g378.2g130.2g34.2g
Valittu annoskoko954g1685kcal82.4g189.1g65.1g17.1g
Annoskoko puolitettuna477g843kcal41.2g94.6g32.6g8.6g
Arvot/100g100g177kcal8.6g19.8g6.8g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=339578