Perunajauhelihavuoka

Ruskista jauheliha ja silputut sipulit.

Lisää pyre, mausteet ja lihaliemi.

Anna hiljalleen nyt kiehua.

Kuori ja siivuta perunat.

Voitele uunivuoka.

Lado vuoronperään perunoita ja lihaseosta, kaada kaikki liemi mukaan.

Halutessa pinnalle reiluja lohkoja Aura juustoa.

Mausteina mustapippurirouhe ja yrtejä maun mukaan.

Laita 200 asteiseen uuniin reiluksi tunniksi.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 424 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 304g231kcal5.7g47.1g0.6g3g
Jauheliha, sika-nauta 225g499kcal39.4g0g38.3g0g
Sipuli (kuorittu)56g15kcal0.7g2.7g0.1g1g
Valkosipuli 5.6g6.1kcal0.4g0.9g0g0.1g
Tomaattipyree, Pirkka39g32kcal1.3g7.5g0.4g0.4g
Lihaliemi laimennettu 281g53kcal0g8.4g1.7g0.1g
Aurajuustomuru (Valio), annos 150g42g110kcal11.4g0g7.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1908g1893kcal117.8g133.2g96.6g9.2g
Valittu annoskoko954g947kcal58.9g66.6g48.3g4.6g
Annoskoko puolitettuna477g473kcal29.5g33.3g24.2g2.3g
Arvot/100g100g99kcal6.2g7g5.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=435978