Välimeren leipä

Tee normaali leipä taikina, sekoita joukkoon oliivit, tomaatit ja artisokat, jätä muutama pinnalle koristeeksi.

Mausta taikina maun mukaan esim basilikalla, rosmariinilla ja oreganolla.

Laita leivinpaperi syvälle uunipellille ja kaavi taikina tasaisesti pellille.

Paista n. 225 ast. 30-40 min.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 119 grammaa

Deidre
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuivahiiva (Rainbow), annos 11g5.5g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 195g669kcal19.9g136.5g2.3g6.8g
Tattarihiutale (Myllyn paras), annos 40g200g680kcal26g135g3.4g10.6g
Suola, annos 3g1.5g0kcal0g0g0g0g
Aurinkokuivattu tomaatti basilika&oregano (Fontana), annos 50g23g32kcal2g5.6g0.2g0g
Viipaloitu vihreä oliivi, Rainbow23g38kcal0.1g0.9g3.8g0g
Oliiviöljy 13g111kcal0g0g12.5g0g
Miniluumutomaatti, espanjalainen (Pirkka), annos 250g125g25kcal0.7g4.4g0.4g1.7g
Latva-artisokan sydän suolaliemessä (Lidl), annos 100g120g37kcal2.2g7.2g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 250g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1909g3185kcal101.8g579.2g45.2g38.2g
Valittu annoskoko955g1592kcal50.9g289.6g22.6g19.1g
Annoskoko puolitettuna477g796kcal25.5g144.8g11.3g9.6g
Arvot/100g100g167kcal5.3g30.3g2.4g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=108478