Bataatti-porkkana-kylmäsavuporokeitto

* Raasta juurekset.

Kuumenna kattilassa öljy ja pyöräytä juurekset
siinä.

* Lisää currya 1 rkl ja sekoita.

* Kaada vesi ja liemikuutiot.

Anna
kiehua kypsäksi.

* Lisää juusto ja anna sen liueta.

* Leikkaa porosiivut suikaleiksi ja
lisää ne keittoon.

Lisää musta-
pippurirouhe ja persilja.

Tarkista
suola.

Juustoa vaihtamalla saa eri makuja.

Créme Bonjour miedohko, Kosken-
laskijasta saa tuhdimman makuista.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 530 grammaa

060420eh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 1049g343kcal6.5g58.3g2.1g26.8g
Bataatti, kuorittu 600g485kcal9.4g100.9g0.3g18g
Sipuli (kuorittu)540g146kcal7g25.9g1.1g9.2g
Valkosipuli 48g52kcal3.8g7.8g0.3g1g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl90g810kcal0g0g89.9g0g
Vesi, vesijohtovesi 5996g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi132g369kcal11.9g9.2g30.3g0.1g
Creme Bonjour-levite pippuriseos 15%600g1019kcal41.4g8.4g89.9g12g
Kokolihaleikkele, poroleikkele, kylmäsavustettu 300g382kcal64.6g0g13.5g0g
Persilja 180g49kcal2.5g2g0.4g14.4g
Mustapippuri 6g17kcal0.7g2.3g0.2g1.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19080g7344kcal295.6g429.6g456g166.2g
Valittu annoskoko9540g3672kcal147.8g214.8g228g83.1g
Annoskoko puolitettuna4770g1836kcal73.9g107.4g114g41.6g
Arvot/100g100g39kcal1.5g2.3g2.4g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=108110