Mansikkavaahto

Vatkaa valkuaiset vaahdoksi.

Survo mansikat sauvasekoittimella tai käytä kokonaisia mansikoita ja sekoita joukkoon rahka.

Laita sekaan joko sokeria tai keinotekoista makeutusainetta.

Sekoita rahka-mansikkaseos ja valkuaisvaahto keskenään.

Valkuaisia voi käyttää vain yhdenkin, oli enemmän ainakin minun makuuni tällainen versio

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 265 grammaa

Pinto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rahka, valio4500g2925kcal450g189g13.5g0g
Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta 1440g610kcal141.3g5.8g1.4g0g
Mansikka 3600g1675kcal18g302.4g7.2g68.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19080g10420kcal1218.6g994.4g44.2g136.8g
Valittu annoskoko9540g5210kcal609.3g497.2g22.1g68.4g
Annoskoko puolitettuna4770g2605kcal304.7g248.6g11.1g34.2g
Arvot/100g100g55kcal6.4g5.2g0.2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=177191