KANA-KASVISSOSEKEITTO

Piklo lanttu, porkkanat ja perunat.

Laita ne kiehumaan lihaliemikuution kanssa.

Keitä n. 10 min. lisää sen jälkeen kukkakaali ja keitä vielä n. 10 min. Lisää sipulit ja keitä kunnes kaikki ovat pehmeitä.

Kaada ylimääräinen keitinvesi erilliseen astiaan.

Lisää koskenlaskija ja ruokakerma ja soseuta sauvasekottimella.

Keitinvedellä voi keittoa vielä jatkaa, mikäli ei ole vielä tarpeeksi juoksevaa.

Lopuksi lisää paistetut broilersuikaleet.

Tarjoile raejuuston kera :)

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 265 grammaa

Carppa78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 1348g441kcal8.4g74.9g2.7g34.4g
Lanttu 1348g389kcal13.5g62g4g24.3g
Kukkakaali 1348g324kcal24.4g29.6g4g31g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)16g45kcal1.5g2.9g3.1g0.1g
Peruna, keskikokoinen 60g1348g809kcal20.2g175.2g1.3g12.1g
Sipuli (kuorittu)449g121kcal5.8g21.6g0.9g7.6g
Purjosipuli 539g123kcal9.8g12.9g1.1g11.3g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl899g764kcal12.6g39.5g62.9g0g
Pippurimarinoitu broilerin fileesuikale (Rainbow), annos 300g1572g1730kcal283g23.6g50.3g0g
Koskenlaskija kylmäsavuporo (Valio), annos 250g674g1685kcal128g0.2g148.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19080g12860kcal1014.4g884.8g557g241.6g
Valittu annoskoko9540g6430kcal507.2g442.4g278.5g120.8g
Annoskoko puolitettuna4770g3215kcal253.6g221.2g139.3g60.4g
Arvot/100g100g67kcal5.3g4.6g2.9g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=275146