Nikon täytetty paprika

Murenna feta murusiksi kulhoon, lisää aurinkokuivattuja tomaattisiivuja ja pinaatin lehtiä.

Leikkaa ja survo saksilla karkeaksi massaksi.

Leikkaa paprikan hattu irti, puhdista sisältä ja täytä survosmassalla.

Ripaus pastaraastetta päälle ja uuniin tai grilliin pariksi kymmeneksi minuutiksi asettumaan..

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 265 grammaa

Nikke72
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 7200g2107kcal67.7g324g28.8g136.8g
Pinaatti 900g120kcal14.6g3.6g2.7g11.7g
Feta juusto (Filos), annos 20g720g1987kcal118.8g5g165.6g0g
Tomaatti, aurinkokuivattu, öljyssä 720g1637kcal36.4g126.2g101.4g41.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19080g11704kcal475g917.6g597g380.6g
Valittu annoskoko9540g5852kcal237.5g458.8g298.5g190.3g
Annoskoko puolitettuna4770g2926kcal118.8g229.4g149.3g95.2g
Arvot/100g100g61kcal2.5g4.8g3.1g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=365393