Wok-homma naudan paistisuikaleista

Ruskista naudanpaistisuikaleet, sipulit ja porkkanat rypsiöljyssä.

Ruiskaise päälle soijaa ja teriyakisoosia sekä mustapippurirouhetta ja bambunversojen vesi, ehkä vähän vettä vielä jos tarvitsee niin paljon, että palikat peittyy.

Muhituta kannen alla noin 45 minsaa eli kunnes liha on kystä kyllä.

Pläjäytä sekaan pakasteherneet ja bambunversot ihan loppuvaiheessa, anna nesteen haihtua melko hyvin pois.

Testaa maku, tarvittaessa lisää pippuria ja soijaa.

Hyvää riisin kanssa ja jos lientä olemattomasti, niin maistuu myös ihan raikkaan salaatin kanssa sellaisenaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 265 grammaa

Cilly
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan Paistisuikale naturell (Atria), annos 100g3603g3964kcal756.7g0g90.1g0g
Rypsiöljy 126g1115kcal0g0g126.1g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g1757g492kcal10.5g104.5g3.5g43.9g
Sipuli (kuorittu)1351g365kcal17.6g64.9g2.7g23g
Soijakastike 270g163kcal14g25.7g0.2g0g
Teriyaki-kastike (Pirkka), annos 150g270g254kcal11.6g51.6g0g0g
Bambunverso, Pirkka viipaloidut vedessä, 70 g1261g290kcal21.4g40.4g5g0g
Pakasteherne (Apetit), annos 100g901g478kcal51.3g47.7g8.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19080g14241kcal1766.2g669.6g471.4g133.8g
Valittu annoskoko9540g7120kcal883.1g334.8g235.7g66.9g
Annoskoko puolitettuna4770g3560kcal441.6g167.4g117.9g33.5g
Arvot/100g100g75kcal9.3g3.5g2.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=72446