Jauhelihakeitto

Pienennä jauheliha kattilaan ja laita 1,5 litraa vettä sekä laita joukkoon mausteet (maustepippuria, jauhelihamauste, paprika) anna kiehua noin 10 minuuttia ja sen jälkeen lisää joukkoon perunat ja keittojuurekset ja kiehauta vielä noin 8 min, tämän jälkeen anna keiton tasaantua hetki.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 265 grammaa

Riihimi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi5400g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g1440g2448kcal273.6g0g144g0g
Keittojuurekset, apetit720g187kcal6.5g34.6g2.2g16.6g
Apetit perunasuikaleet, pakaste, 300g1980g1406kcal31.7g310.9g2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19080g8082kcal623.6g691g296.4g33.2g
Valittu annoskoko9540g4041kcal311.8g345.5g148.2g16.6g
Annoskoko puolitettuna4770g2021kcal155.9g172.8g74.1g8.3g
Arvot/100g100g42kcal3.3g3.6g1.6g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=76681