Marokkolainen kanapata (zone)

Kuumenna öljy pannulla ja paista broileri palasina tai suikaleina.

Lisää currya, kanelia ja juustokuminaa maun mukaan (mulla 1rkl, 1tl ja 2 tl) ja 4 valkosipulinkynttä murskattuna ja suola maun mukaan (mulla 1 tl). Lisää säilyke-/keitetyt kikherneet valutettuina ja pyörittele kunnes ovat lämmenneet.

Lisää aprikoosi palasina.

Hauduta hetki ruokakermassa ja nauti! Ei-zonaajille voi lisätä vaikka riisiä lautaselle, mutta tämä on tarkoitettu syötäväksi pelkiltään ateriana.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 341 grammaa

Sakrima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broileri, rintafilee, nahaton 2103g2253kcal485.8g0g31.5g0g
Kikherne suolattomassa vedessä, kahviherne 1683g2239kcal142g296.1g33.6g84.1g
Rypsiöljy 70g620kcal0g0g70.1g0g
Aprikoosi, keskiarvo, kivetön 2524g1344kcal26.8g267.5g2.5g48g
Suola, annos 3g42g0kcal0g0g0g0g
Juustokumina jeera (), annos 6g84g298kcal15g37.2g18.7g8.8g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g28g102kcal1g22.3g1g0g
Curryjauhe (-), annos 5g70g228kcal7g35.1g7g7g
Valkosipuli 140g152kcal11.1g22.9g0.8g2.9g
Ruokakerma 5%, Valio2804g1823kcal42.1g117.8g140.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19096g18115kcal1461.6g1597.8g610.8g301.6g
Valittu annoskoko9548g9058kcal730.8g798.9g305.4g150.8g
Annoskoko puolitettuna4774g4529kcal365.4g399.5g152.7g75.4g
Arvot/100g100g95kcal7.7g8.4g3.2g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=225087