Lohikeitto purkkilohesta

Perunat ja sipuli kiehumaan kalaliemeen.

Kun ovat lähes kypsiä lisätään lohisäilyke ja kerma.

Mausteena ovat maustepippuri ja tilli erinomaisia.

Tarkista suola.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 341 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohisäilyke1192g1192kcal214.5g0g35.8g0g
Peruna, vanha, kuorittu 2804g2135kcal52.7g434.6g5.6g28g
Sipuli 280g85kcal3.5g13.5g0.6g4.8g
Vesi, vesijohtovesi 3505g0kcal0g0g0g0g
Kalaliemikuutio 14g43kcal1.4g4.8g2g0.2g
Kerma (Flora kevyt ja paksu 4 %), annos 100g1753g1052kcal17.5g78.9g70.1g10.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19096g9011kcal579.2g1063.6g228.2g87g
Valittu annoskoko9548g4506kcal289.6g531.8g114.1g43.5g
Annoskoko puolitettuna4774g2253kcal144.8g265.9g57.1g21.8g
Arvot/100g100g47kcal3g5.6g1.2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=79736