Kampasimpukat ja kvinoa (Kevennys)

Ainekset:

12 kpl Kampasimpukka
200 g Quinoa
5 dl vesi
1 pnt Lehtipersilja
1/2 pnt kevätsipuli
1 dl Parmesanraaste
2 dl Maito Rasvaton

Rypsiöljyä paistamiseen
Suola ja mustapippuri maustamiseen

Ohje:

Lisää quinoat kiehuvaan veteen ja anna hautua 15- 20 minuuttia.

Lisää maito ja parmesanraaste toiseen kattilaan ja kiehauta miedolla lämmöllä sekoittaen.

Leikkaa persilja ja ruohosipuli pieniksi.

Kuumenna paistinpannu levyllä ja lisää öljy, paista kampasimpukat molemminpuolin nopeasti, mausta suolalla.

Poraa sauvasekoittimella parmesanmaito kuohkeaksi vaahdoksi.

Lisää kevätsipuli ja persilja keitetyn quinoan joukkoon ja mausta suolalla ja pippurilla.

Asettele lautaselle ja tarjoile.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 382 grammaa

Kevennys
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kampasimpukka, annos 30g225g195kcal37.6g5.2g1.6g0g
Kvinoa, jyvät125g468kcal16.3g86.3g7.5g7.5g
Vesi, vesijohtovesi 313g0kcal0g0g0g0g
Persilja 63g17kcal0.9g0.7g0.1g5g
Kevätsipuli 100g (Kotimainen), annos 100g31g8.4kcal0.4g1.5g0.1g0.5g
Parmesan tuore raastettu (Castelli parmigiano reggiano), annos 70g63g245kcal20.6g0g17.8g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen125g41kcal4.1g6.1g0g0g
Rypsiöljy 8.4g75kcal0g0g8.4g0g
Suola, annos 3g1.9g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g0.6g1.4kcal0.1g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1910g2101kcal160g200g71g26g
Valittu annoskoko955g1051kcal80g100g35.5g13g
Annoskoko puolitettuna478g525kcal40g50g17.8g6.5g
Arvot/100g100g110kcal8.4g10.5g3.7g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=296395