Lanttukalakeitto

Kuullota sipuli kattilassa.

Lisää muut ainekset, paitsi sei. Keitä kunnes kasvikset ovat melkein kypsiä.

Lisää sei ja keitä vielä muutama minuutti.

Mausta sitruunamehulla, valkopippurilla ja yrteillä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 382 grammaa

Lilja14
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 125g44kcal5.8g2.4g0.4g3.1g
Lanttu 36g10kcal0.4g1.6g0.1g0.6g
Kasvisliemikuutio 14g42kcal1.3g1.9g3.2g0.2g
Sipuli (kuorittu)44g12kcal0.6g2.1g0.1g0.7g
Kesäkurpitsa zucchini 75g14kcal0.4g1.9g0.3g0.5g
Tomaattipyree, Pirkka19g15kcal0.6g3.6g0.2g0.2g
Valkosipuli 9g10kcal0.7g1.5g0.1g0.2g
Seiti pakaste 188g145kcal32.9g0g1.3g0g
Vesi, vesijohtovesi 437g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 8.7g77kcal0g0g8.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1910g739kcal85.4g30g28.8g11g
Valittu annoskoko955g370kcal42.7g15g14.4g5.5g
Annoskoko puolitettuna478g185kcal21.4g7.5g7.2g2.8g
Arvot/100g100g39kcal4.5g1.6g1.5g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=315160