Linssikeitto

Kuullota pilkottu sipuli öljyssä ja sirottele paprikapulveri sekaan.

Sekoittele.

Sipulin ei tarvitse ruskistua vaan saada vain hieman väriä.

Kuori perunat ja pilko pieniksi paloiksi.

Lisää kaikki ainekset ja keitä kannen alla n. 35min.

Lisää tarvittaessa suolaa sekä mustapippuria.

Tarjoile sopan kanssa leipää ja juustoa.

Sitruunasiivuista saat kivaa makua soppaan.

Lähde: Kotikokki.

net

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 478 grammaa

Niinpaniin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)75g20kcal1g3.6g0.1g1.3g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g2g2.1kcal0.2g0.3g0g0g
Oliiviöljy 14g119kcal0g0g13.5g0g
Paprikajauhe 1g3.2kcal0.1g0.2g0.1g0.4g
Linssi, punainen, Go Green150g488kcal36g73.5g1.5g18g
Vesi625g0kcal0g0g0g0g
Fond du chef kasvis (Knorr), annos 28g14g17kcal0.3g0.8g1.3g0.2g
Peruna, keskikokoinen 60g60g36kcal0.9g7.8g0.1g0.5g
Tomaattipyree, Pirkka15g12kcal0.5g2.9g0.2g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1911g1395kcal78g178.2g33.6g41.2g
Valittu annoskoko956g698kcal39g89.1g16.8g20.6g
Annoskoko puolitettuna478g349kcal19.5g44.6g8.4g10.3g
Arvot/100g100g73kcal4.1g9.3g1.8g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=322442