Tomaattipasta

Kuullota 1 rkl öliiviöljyssä 2 sipulia ja 2 valkosipulinkynttä ja lisää 500 g mielellään luumutomaatteja, mutta toki muutkin tomaatit käy. Mausta suolalla, mustapippurilla ja oreganolla ja hauduttele noin 15 min. Lisää lopuksi basilikaa.

Keitä lisäksi pastaa.

Yhdessä annoksessa on noin 232 kcal, jos kuivapastaa on keitetty noin 50 g per ruokailija.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 199 grammaa

Juustonaksu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 168g1484kcal0g0g167.8g0g
Sipuli (kuorittu)899g243kcal11.7g43.1g1.8g15.3g
Luumutomaatti pirkka, 83g5993g1199kcal36g227.7g18g359.5g
Valkosipuli 96g104kcal7.6g15.6g0.6g2g
Barilla pipe rigatte (Barilla), annos 200g2397g8078kcal299.6g1610.8g47.9g143.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19104g22213kcal709.8g3794.4g472.2g1041.2g
Valittu annoskoko9552g11107kcal354.9g1897.2g236.1g520.6g
Annoskoko puolitettuna4776g5553kcal177.5g948.6g118.1g260.3g
Arvot/100g100g116kcal3.7g19.9g2.5g5.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=237828