Pannukakku tilamaidosta

Sekoita kaikki aineet keskenään ja anna turvota n. 1/2 tuntia.

Voitele vuoka huolellisesti ja kaada seos siihen.

Paista 200 asteen uunissa n. 25 - 30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 199 grammaa

Evis55

Evis55 sanoi...

Ahlamnin tilamaidosta tulee todella myös maukkaita ohukaisia tai riisipuuroakin.

sunnuntai 17.11.2013 klo 17:43

AineksetMääräEnergiaPHRK
Tilamaito, raakamaito, suoraan utareesta (Ahlmann), annos 100g4794g14286kcal143.8g230.1g210.9g0g
Kananmuna 50g(kpl)599g755kcal65.9g1.8g53.9g0g
Lettujauho (Korpelan mylly), annos 100g3596g11146kcal348.8g2225.6g75.5g215.7g
Sokeri 288g1168kcal0g287.4g0g0g
Suola, annos 3g36g0kcal0g0g0g0g
Voi 240g1739kcal2.9g1g194.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19104g58187kcal1122.8g5491.8g1070.4g431.4g
Valittu annoskoko9552g29094kcal561.4g2745.9g535.2g215.7g
Annoskoko puolitettuna4776g14547kcal280.7g1373g267.6g107.9g
Arvot/100g100g305kcal5.9g28.7g5.6g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=384975