Jauhelihakeitto

Ruskista jauheliha ja lisää siihen sipuli.

Anna hautua perunoiden ja muiden valmistelujen aikana kypsäksi.

Raaputa perunat kuoresta ja pilko kattilaan.

Lisää kaikki ainekset samaan ja keitä n. 15 min. kunnes perunat ovat kypsiä.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 199 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan parempi jauheliha 10% (Atria), annos 100g2101g3572kcal420.3g0g210.1g0g
Peruna, uusi 1561g1214kcal26.4g251.3g3.1g15.6g
Sipuli kuivattu 60g163kcal6.3g21.1g1g21g
Keittojuurekset, apetit1201g312kcal10.8g57.6g3.6g27.6g
Vesi, vesijohtovesi 4503g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, Knorr bouillon vegetable (Knorr), annos 11g66g165kcal4g5.6g13.9g0g
Suola, annos 3g15g0kcal0g0g0g0g
Curryjauhe (-), annos 5g45g146kcal4.5g22.5g4.5g4.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19104g11147kcal944.6g716.2g472.4g137.4g
Valittu annoskoko9552g5574kcal472.3g358.1g236.2g68.7g
Annoskoko puolitettuna4776g2787kcal236.2g179.1g118.1g34.4g
Arvot/100g100g58kcal4.9g3.7g2.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=386125