Vihreää ja keltaista

Valuta parsa ja pavut, leikkaa paloiksi.

Sekoita jääsalaatin joukkoon persikkakuutiot, parsanpalat ja pavut.

Sekoita kastike, voit maustaa sen esim.

rakuunalla tai muulla yrtillä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 199 grammaa

Blaclace
AineksetMääräEnergiaPHRK
Persikkakuutioita rypälemehussa, Eldorado2824g1299kcal16.9g310.6g0g0g
Vihreä papu/härkäpapu, keitetty 2643g895kcal54.5g114.2g5.6g67.4g
Parsa 2223g344kcal28.5g26.7g4.4g33.3g
Ruokaöljy keskiarvo 240g2123kcal0g0g240.1g0g
Hunaja 180g595kcal0.9g145.6g0g0g
Mustapippuri 0g0kcal0g0g0g0g
Täysmehu, sitruunatäysmehu, laimentamaton 361g78kcal1.1g5.8g0g0.4g
Jäävuorisalaatti, rapea1081g108kcal11.9g8.7g2.2g13g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19104g10885kcal227.6g1223.2g504.6g228.2g
Valittu annoskoko9552g5442kcal113.8g611.6g252.3g114.1g
Annoskoko puolitettuna4776g2721kcal56.9g305.8g126.2g57.1g
Arvot/100g100g57kcal1.2g6.4g2.6g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=53739