Makaronilaatikko

Lisää kiehuvaan veteen lihaliemivalmisteet, makaronit ja keitä ne. Paista jauheliha sillä välin ja lisää ranskalainen sipulikeitto jauhelihaan.

Sekoita ainekset keskenään ja laita uunivuokaan ja uuniin kypsymään 200 C noin tunniksi.

Ota vuoka ulos uunista ja lisää juustoraaste ja laita 5 minuutiksi uudestaan uuniin.

Reseptistä tulee n. 18 annosta ja yksi annos painaa n. 199 grammaa

Kati1956
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni (myllynparas raaka)1600g5602kcal204.9g1115.5g30.4g51.2g
Atria kevyt jauheliha1867g3174kcal354.8g0g186.7g0g
Vesi, vesijohtovesi 5335g0kcal0g0g0g0g
Ranskalainen sipulikeittopussi (blå band)261g941kcal14.4g198.7g9.1g14.4g
Lihaliemivalmiste, rainbow, 11g/kuutio88g247kcal8.3g15.8g16.7g0.4g
Mozzarella juustoraaste, valio400g1160kcal104g0g84g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19104g22247kcal1372.8g2660g653.8g132g
Valittu annoskoko9552g11124kcal686.4g1330g326.9g66g
Annoskoko puolitettuna4776g5562kcal343.2g665g163.5g33g
Arvot/100g100g117kcal7.2g13.9g3.4g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=98358