Purjo-peruna-linssi -keitto

Sulata rasva kattilassa.

Ruskista viipaloitu purjo.

Lisää vesi, kasvisliemi ja kuutioidut perunat.

Keitä perunat melkein kypsiksi.

Lisää huuhdellut linssit ja keitä vielä 10 min.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 478 grammaa

Noora2011
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 160g122kcal3g24.8g0.3g1.6g
Linssi-punainen (raaka)96g292kcal24g48g1g8.6g
Vesi, vesijohtovesi 600g0kcal0g0g0g0g
Purjosipuli 80g18kcal1.4g1.9g0.2g1.7g
Kasvisliemijauhe (Reformi), annos 6.5g16g27kcal2.8g3.4g0.2g0.1g
Ruokasuola jodioimaton vuorisuola 1.6g0kcal0g0g0g0g
Voi 2.4g17kcal0g0g2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1912g952kcal62.4g156.2g7.4g24g
Valittu annoskoko956g476kcal31.2g78.1g3.7g12g
Annoskoko puolitettuna478g238kcal15.6g39.1g1.9g6g
Arvot/100g100g50kcal3.3g8.2g0.4g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=226741