Kanariisi pata

Paista broilerin suikaleet ja keitä riisi.

Voitele vuoka ja sekoita suikaleet, riisi, juustoraaste ja ruokakerma vuokaan sekaisin.

Paista uunissa 200 asteessa 30 minuuttia.

Mausta broilerin suikaleet paistaessa, esim.

Chilijauhe, paprikajauhe, valkosipulijauhe ja aromisuola,

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1530 grammaa

Sepirott
AineksetMääräEnergiaPHRK
Riisi, keitetty, suolaa 313g428kcal7.6g94.5g0.9g2.9g
Juustoraaste, pizzajuusto (Valio oy), annos 150g94g309kcal23.4g0g24.4g0.9g
Maustettu ruokakerma mustapekka (Valio), annos 250g156g188kcal3.6g7.5g15.6g0g
Broilerinfileesuikale, marinoitu, Atrian 630g394g547kcal70.9g7.9g26g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1912g2945kcal211g219.8g133.8g7.6g
Valittu annoskoko956g1472kcal105.5g109.9g66.9g3.8g
Annoskoko puolitettuna478g736kcal52.8g55g33.5g1.9g
Arvot/100g100g154kcal11g11.5g7g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=375092