Tomaatti-pasta-jauheliha juttu

- Keitä pasta ja ruskista (ja mausta) jauheliha
- laita pasta ja jauheliha (voideltuun) vuokaan.

- Sekoita astiassa keskenään tomaattimurska, kermaviili ja kananmunat.

Mausteita oman maun mukaan, esim.

valkosipulia, paprikajauhetta, pippuria..

- Kaada "mausteseos" pastan ja jauhelihan päälle, ja sekoittele huolellisesti.

- 200-asteiseen uunin 30-40 min.

Ruokaan voi lisätä mm. paprikaa ja tomaattia.

Juusto päälle olisi herkullista, mutta itse en laita kaloreiden pelossa.

Tuhtia ruokaa muutenkin.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 478 grammaa

Helminen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruispasta, Torino2499g8745kcal324.8g1674.1g62.5g149.9g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 1999g6407kcal535.1g0g478.5g0g
Tomaattimurska, valkosipuli (Pirkka), annos 390g3898g1637kcal62.4g335.2g3.9g0g
Kananmuna kuoreton 825g1176kcal103.1g2.5g84.5g0g
Kermaviili, maustamaton (Valio)340g408kcal10.2g13.9g34g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19120g36747kcal2071.2g4051.4g1326.8g299.8g
Valittu annoskoko9560g18373kcal1035.6g2025.7g663.4g149.9g
Annoskoko puolitettuna4780g9187kcal517.8g1012.9g331.7g75g
Arvot/100g100g192kcal10.8g21.2g6.9g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=298511