Naudanlihapata

Ruskista liha kevyesti ilman rasvaa.

Laita pataan.

Pilko sekaan sipulit, porkkana, valkosipuli.

Laita myös fondi mukaan.

Mausta muuten maun mukaan vaikka pippurilla ja timjamilla.

Lisää lopuksi punaviini ja vesi.

Laita uuniin 150 asteeseen n. kahdeksi tunniksi.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 239 grammaa

Marinoli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudanpaisti 3329g3694kcal720.7g0g86.5g0g
Fond du chef, beef (Knorr), annos 100g186g168kcal5.6g6.5g13g1.3g
Porkkana, keskikokoinen 65g666g186kcal4g39.6g1.3g16.6g
Punasipuli, kuorittu, 100g666g180kcal8.7g32g1.3g11.3g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g53g55kcal4.2g8.7g0.3g1.1g
Vesi2330g0kcal0g0g0g0g
Punaviini 2330g1643kcal7.2g4.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19120g11851kcal1500.8g183g204.8g60.6g
Valittu annoskoko9560g5926kcal750.4g91.5g102.4g30.3g
Annoskoko puolitettuna4780g2963kcal375.2g45.8g51.2g15.2g
Arvot/100g100g62kcal7.8g1g1.1g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=327003