Tonnikalacrepet

Letut: kaada 5 dl maitoa kulhoon, sekoita siihen kanamunat, vehnäjauho, voi (tai rypsiöly) ja suola.

Anna seistä n. puoli tuntia ja paista pannulla.

Täyte: Sekoita tonnikala, tuorejuusto, ruokakerma ja tuorejuusto, lisää hieman tilliä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 299 grammaa

Ts77
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maito, Kevyt4000g1840kcal128g192g60g0g
Kananmuna 50g(kpl)800g1008kcal88g2.4g72g0g
Oivariini, 80 normaalisuolainen80g576kcal0.8g0.8g64g0g
Suola, annos 3g24g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%800g1280kcal21.6g21.6g120g0g
Tonnikala öljyssä 1200g2277kcal325.4g0g108g0g
Keso raejuusto (Arla), annos 100g800g560kcal88g20g12g0g
Tuorejuusto, creme-bonjour, mustapippuri-tilli800g2400kcal28.8g33.6g240g0g
Tilli tuore16g4.2kcal0.6g0.2g0.1g0.3g
Vehnäjauho puolikarkea 1040g3568kcal106g728g12.5g36.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19120g27028kcal1574.4g1997.2g1377.2g73.4g
Valittu annoskoko9560g13514kcal787.2g998.6g688.6g36.7g
Annoskoko puolitettuna4780g6757kcal393.6g499.3g344.3g18.4g
Arvot/100g100g141kcal8.2g10.4g7.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=361689