Tonnikalapasta (Ruokamaailma)

Valuta tonnikalat.

Leikkaa huolellisesti pesty purjo ohuiksi suikaleiksi.

Hienonna paprika pieniksi kuutioksi.

Kuullota purjoa ja paprikaa hetken aikaa öljyssä kattilan pohjalla.

Lisää valmis valkosipuli-yrttikastike, tomaattisose, vesi sekä kalaliemikuutio.

Anna kiehua miedolla lämmöllä muutaman minuutin.

Lisää kastikkeeseen tonnikalapalat sekä hienonnettu tilli.

Tarjoile esim.

fusillipastan kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 239 grammaa

Kaipie
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tilli, tuore 100g30kcal3.7g0.9g0.8g2.1g
Kalaliemikuutio 110g336kcal11g37.4g15.4g1.2g
Vesi, vesijohtovesi 1001g0kcal0g0g0g0g
Tomaattisose tomaattipyree 601g457kcal27g77.5g1.2g6g
Creme Bonjour Cuisine Valksip ja yrtit2503g3253kcal75.1g50.1g325.3g0g
Purjosipuli1001g190kcal18g24g2g21g
Paprika punainen 1301g381kcal12.2g58.6g5.2g24.7g
Tonnikala öljyssä 2803g5319kcal760.2g0g252.3g0g
Ruokaöljy keskiarvo 140g1238kcal0g0g140g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19120g22409kcal1814.4g497g1484.4g110g
Valittu annoskoko9560g11205kcal907.2g248.5g742.2g55g
Annoskoko puolitettuna4780g5602kcal453.6g124.3g371.1g27.5g
Arvot/100g100g117kcal9.5g2.6g7.8g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=62080