Tonnikalacrepet

Letut: kaada 5 dl maitoa kulhoon, sekoita siihen kanamunat, vehnäjauho, voi (tai rypsiöly) ja suola.

Anna seistä n. puoli tuntia ja paista pannulla.

Täyte: Sekoita tonnikala, tuorejuusto, ruokakerma ja tuorejuusto, lisää hieman tilliä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 299 grammaa

Ts77
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maito, Kevyt4003g1842kcal128.1g192.2g60.1g0g
Kananmuna 50g(kpl)801g1009kcal88.1g2.4g72.1g0g
Oivariini, 80 normaalisuolainen80g577kcal0.8g0.8g64.1g0g
Suola, annos 3g24g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%801g1281kcal21.6g21.6g120.1g0g
Tonnikala öljyssä 1201g2279kcal325.7g0g108.1g0g
Keso raejuusto (Arla), annos 100g801g561kcal88.1g20g12g0g
Tuorejuusto, creme-bonjour, mustapippuri-tilli801g2402kcal28.8g33.6g240.2g0g
Tilli tuore16g4.2kcal0.6g0.2g0.1g0.3g
Vehnäjauho puolikarkea 1041g3571kcal106.1g728.6g12.5g36.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19136g27051kcal1575.8g1998.8g1378.6g73.4g
Valittu annoskoko9568g13525kcal787.9g999.4g689.3g36.7g
Annoskoko puolitettuna4784g6763kcal394g499.7g344.7g18.4g
Arvot/100g100g141kcal8.2g10.4g7.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=361689