Katkarapu-hernerisotto

Ohje löytyy kirjasta Jasmie Oliver: Alastoman kokin paluu.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 851 grammaa

Habanera
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kalaliemikuutio 0.5g1.5kcal0.1g0.2g0.1g0g
Oliiviöljy 4.2g37kcal0g0g4.2g0g
Sipuli (kuorittu)76g21kcal1g3.6g0.2g1.3g
Valkosipuli 1.7g1.8kcal0.1g0.3g0g0g
Lehtiselleri 20g2.5kcal0.2g0.2g0g0.2g
Valkoviini kuiva 90g62kcal0.3g0.5g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g20g144kcal0.2g0.2g15.8g0g
Herne 113g78kcal5.7g10.5g0.5g3.5g
Isot katkaravut (rainbow)203g203kcal46.6g0g1.8g0g
Tumma pikariisi, Risella84g287kcal7.6g60.8g3g4.3g
Basilika, tuore23g9kcal0.7g1.1g0.2g0.9g
Minttu, tuore (-), annos 1g5.6g2.5kcal0.2g0.5g0g0.4g
Täysmehu, sitruunatäysmehu, laimentamaton 28g6.1kcal0.1g0.5g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g2.8g21kcal0g0g2.3g0g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g5.6g51kcal0g0g5.6g0g
Vesi281g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1914g1850kcal125.6g156.8g67.4g21.2g
Valittu annoskoko957g925kcal62.8g78.4g33.7g10.6g
Annoskoko puolitettuna479g463kcal31.4g39.2g16.9g5.3g
Arvot/100g100g97kcal6.6g8.2g3.5g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=198652