Timon kermainen lohikeitto

Kuori ja pilko kasvikset.

Sulata 2 rkl voita kattilaan ja anna kasvisten hautua muutama minuutti.

Ripottele vehnäjauho kasvisten päälle ja sekoita.

Lisää vesi, kalaliemikuutiot ja maustepippurit.

Anna kiehua, kunnes kasvikset ovat lähes kypsiä.

Poista lohifileesta nahka ja keikkaa liha reiluiksi kuutioiksi.

Lisää kuohukerma ja lohikuutiot.

Anna hautua, kunnes kala on kypsää.

Ripottele päälle yuoretta tilliä.

Tarjoile ruisleivän kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 383 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g150g90kcal2.3g19.5g0.2g1.4g
Porkkana, keskikokoinen 65g27g7.6kcal0.2g1.6g0.1g0.7g
Sipuli (kuorittu)21g5.6kcal0.3g1g0g0.4g
Lohifileepalat (Findus)250g325kcal52.6g1.3g12.5g0g
Purjosipuli 25g5.7kcal0.5g0.6g0.1g0.5g
Kalaliemikuutio 9g28kcal0.9g3.1g1.3g0.1g
Vehnäjauho puolikarkea 8.3g29kcal0.9g5.8g0.1g0.3g
Vesi417g0kcal0g0g0g0g
Kuohukerma,valio,2dl42g142kcal0.8g1.3g14.6g0g
Voi, 1 tl, 5 g4.2g31kcal0g0g3.3g0g
Maustepippuri, annos 1g3.3g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1915g1327kcal117g68.4g64.4g6.8g
Valittu annoskoko957g664kcal58.5g34.2g32.2g3.4g
Annoskoko puolitettuna479g332kcal29.3g17.1g16.1g1.7g
Arvot/100g100g69kcal6.1g3.6g3.4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=297742