Eevaliin Makaroonijauhelihakeitto

Kuullota sipulit ja raastetut porkkanat öljytilkassa kasarissa.

Lisää 1,5 litraa vettä ja kanaliemikuutiot.

Anna kiehua n. 10 min. Lisää tomaattimurska tai paseerattu tomaatti sekä pari desiä rakettispagettia tai jotain muuta pastaa.

Keitä pasta kypsäksi.

Ruskista jauheliha pannulla öljyssä ja mausta suolalla ja pippurilla.

Lisää kypsä jauheliha ja valutetut, huuhdellut pavut keittoon.

Hauduta 15 minuuttia, mausta basilikalla ja ripauksella chilijauhetta (itse laitan n. puoli teelusikallista) ja mieleisilläsi pippureilla maistellen makua, milloin on sopivan tulista.

Keiton kanssa maistuu uunissa paahdetut vaaleat leipäpalat, joiden päälle on pirskoteltu oliiviöljyä ja ripoteltu valkosipulia tai juustoa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 383 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha, snellman125g213kcal15g0g12.5g0g
Rakettispagetti, keittämätön, 1dl=n.50g (Myllynparas), annos 100g31g110kcal4.1g21.7g0.5g1g
Ruskeita papuja, Rainbow83g71kcal4.6g11.6g0.4g17.9g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g157g39kcal2g6.6g0.3g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g41g11kcal0.2g2.4g0.1g1g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)6.3g16kcal0.8g0.8g1.1g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g17g4.6kcal0.2g0.8g0g0.3g
Valkosipuli 3.1g3.4kcal0.2g0.5g0g0.1g
Rypsiöljy 9g83kcal0g0g9.4g0g
Tomaattipyree, Pirkka16g13kcal0.5g3g0.2g0.2g
Vesi469g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1915g1127kcal55.2g94.8g49g41g
Valittu annoskoko958g563kcal27.6g47.4g24.5g20.5g
Annoskoko puolitettuna479g282kcal13.8g23.7g12.3g10.3g
Arvot/100g100g59kcal2.9g4.9g2.6g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=319933