Nypyn lohikatkarapupiirakka

Tästä annoksesta tulee iso uunipannullinen.

Paista 220 asteessa 35 min uunin alaosassa.

Käytin siis 2 sunnuntaipiirakkapohjaa.

Pohjan päälle katkaravut, lohi silputtuna, vihannekset.

Pilkoin siis kaikki täyteainekset isoon kippaan, sekoitin sekaisin ja sitten kippasin pohjan päälle.

Tällä määrällä täytettä on runsaasti.

Päälle sitten kevytkermasta, kananmunista, juustoraasteesta ja mausteista sekoitettu liemi.

( ja tietysti samassa kipassa, missä sekoitin täytteen, ei lisää tiskejä nääs)

Toinen kerma oli valion yrttinen ruokakerma, kun sattui olemaan kaapissa.

Vähemmillä kaloreilla pääsisi jos molemmat 4 % Floran sekoitetta tai peräti maitoa.

Mausteena pippurisekoitusta, tilliä en punninnut.

Hiilihydraatteja melko vähän, sopinee myös niitä pelkääville

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 96 grammaa

Nyppy
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piirakkataikina Sunnuntai200g740kcal10g64g50g4g
Kirjolohifilee kylmäsavustettu 75g130kcal13.2g0g8.7g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%100g160kcal2.7g2.7g15g0g
Ruokakerma,kevyt ja paksu 4% (Atria)100g60kcal1g4.5g4g0g
Juustoraaste, kevyt pizzaraaste (Ingman keittiöni)100g260kcal26g1.5g17g0g
Katkarapu, rainbow150g150kcal34.5g0g1.4g0g
Tilli, tuore 25g7.5kcal0.9g0.2g0.2g0.5g
Purjosipuli 75g17kcal1.4g1.8g0.2g1.6g
Kesäkurpitsa zucchini 50g9kcal0.3g1.2g0.2g0.3g
Kananmuna kuoreton 83g118kcal10.3g0.2g8.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1915g3303kcal200.6g152.2g210.4g12.8g
Valittu annoskoko958g1652kcal100.3g76.1g105.2g6.4g
Annoskoko puolitettuna479g826kcal50.2g38.1g52.6g3.2g
Arvot/100g100g173kcal10.5g7.9g11g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=448238