Unkarilainen munakas

1. Tee täyte: leikkaa makkara ohuiksi, alle sentin paksuisiksi viipaleiksi.

Pilko pekoni tai kinkku pieniksi kuutioiksi.

Paista makkaraviipaleet ja kinkku/pekonikuutiot paistinpannulla.

2. Lisää nokare voita, renkaiksi leikattu sipuli, viipaloidut paprikat ja lohkotut tomaatit.

Hauduta miedolla lämmöllä n. 5 min.
3. Mausta suolalla ja paprikajauheella.

Siirrä täyte sivuun odottamaan, peitä foliolla tai kannella jotta se pysyy lämpimänä.

4. Tee munakkaat: Sekoita esim.

kulhossa munat, kerma, suola ja paprikajauhe.

Tästä munakasmassasta tulee yhteensä neljä munakasta.

5. Kuumenna paistinpannussa hieman voita ja kaada neljäsosa munakasmassasta pannuun.

Kun munakas on hyytynyt, kaada sen päälle neljännes täytteestä.

6. Tee loput kolme munakasta valmiiksi kuten kohdassa viisi.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 342 grammaa

Switchback
AineksetMääräEnergiaPHRK
Krakovanmakkara (Pirkka)1049g2203kcal146.9g6.3g178.4g0g
Pekoni, paistettu 350g1801kcal57.5g0g177.3g0g
Sipuli 385g116kcal4.8g18.5g0.8g6.5g
Paprika punainen 595g174kcal5.6g26.8g2.4g11.3g
Paprika vihreä 595g126kcal5.6g14.9g1.8g11.3g
Tomaatti 2623g597kcal14.7g90.5g7.9g36.7g
Voi 140g1015kcal1.7g0.6g113.7g0g
Suola, annos 3g35g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 3078g4390kcal384.7g9.2g315.5g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 700g2309kcal14g21g244.8g0g
Paprikajauhe 28g90kcal4.1g5.1g3.6g10.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19152g25646kcal1279.2g385.8g2092.4g152.6g
Valittu annoskoko9576g12823kcal639.6g192.9g1046.2g76.3g
Annoskoko puolitettuna4788g6412kcal319.8g96.5g523.1g38.2g
Arvot/100g100g134kcal6.7g2g10.9g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=128614