Jauhelihakasvissekoitus

Ruskista jauhelihaa, sekoita joukkoon maalaiskasvikset.

Kasvisten ollessa kypsiä lisää joukkoon ketsuppi ja salsakastike, lisää vielä joukkoon "tuorejuustopallot" sekä päälle juustoraaste.

Nosta pannu liedeltä ja nauti :)

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 171 grammaa

Skarppi84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha4480g7437kcal851.2g0g448g0g
Maalaiskasvikset (Apetit), annos 100g3360g941kcal37g171.4g10.1g0g
Pizzajuustoraaste, annos 100g1120g3909kcal78.4g224g302.4g0g
Creme bonjour salade&aperitif valkos.&yrtti (Creme bonjour), annos 20g224g918kcal15.7g4.5g65g0g
Ketsuppi, Felix112g101kcal1.1g23.5g0.6g0g
Salsa medium (Rainbow)280g70kcal3.1g12g0.6g4.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19152g26751kcal1973g870.8g1653.4g8.4g
Valittu annoskoko9576g13376kcal986.5g435.4g826.7g4.2g
Annoskoko puolitettuna4788g6688kcal493.3g217.7g413.4g2.1g
Arvot/100g100g140kcal10.3g4.5g8.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=180006