Itämainen kanakeitto (karppi)

Laita vesi kiehumaan ja ruskista broilerinfileet ja sipulit.

Mausta suolalla, korianterilla, currylla ja inkivääritahnalla.

Lisää kiehuvaan veteen fond du chef ja broilerinfileet.

Pilko paprikat ja chilit, ja paista hetken pannulla.

Lisää kanaliemeen paprikat ja keitä n. 15 min. Lisää kaalit, kiehauta ja lisää kookosmaito.

Kuumenna ja tarkista maku.

Lisää lopuksi rosmariinia ja halutessasi tuoreen limen mehua.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 342 grammaa

Morrigan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin filee ohut leike miedosti suolattu (Atria), annos 100g1599g1519kcal303.7g17.6g27.2g0g
Paprika punainen 240g70kcal2.3g10.8g1g4.6g
Paprika keltainen 240g72kcal2.3g12.2g0.5g4.8g
Paprika vihreä 240g51kcal2.3g6g0.7g4.6g
Parsakaali brokkoli 240g84kcal11.1g4.7g0.7g6g
Kukkakaali 160g39kcal2.9g3.5g0.5g3.7g
Salottisipuli pussi (åth produkter), annos 250g100g27kcal1.3g4.8g0.1g1.7g
Sipuli 120g36kcal1.5g5.8g0.2g2g
Valkosipuli 40g43kcal3.2g6.5g0.2g0.8g
Vesi4796g0kcal0g0g0g0g
Fond du chef kana (Knorr), annos 28g224g134kcal5.6g11.2g15.7g1.8g
Inkivääritahna (Pirkka Aasia, 100g)20g14kcal0.1g1.9g0.8g0g
Oivariini, 80 normaalisuolainen80g576kcal0.8g0.8g63.9g0g
Kookosmaito (pirkka) (annos 400g)1399g2518kcal28g69.9g237.8g0g
Chili paprika punainen80g32kcal1.6g7.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19152g10430kcal733.4g325.8g698.6g60g
Valittu annoskoko9576g5215kcal366.7g162.9g349.3g30g
Annoskoko puolitettuna4788g2608kcal183.4g81.5g174.7g15g
Arvot/100g100g55kcal3.8g1.7g3.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=203102