Kalapihvi

1. Jauha kalat, lisää sekaan muna.

2. Kuullota sipuli voissa ja lisää kerma, suola ja pippuri.

Kiehauta
3. Lisää tilli ja korppujauho.

4. Sekoita massat yhteen monitoimikoneen taikinakoukulla.

Jäähdytä jääkaapissa ja anna tekeytyä hetki.

5. paista väri pintaan kuumalla pannulla ja kypsennä loppuun uunissa. 175cel.

n.15min

Hox! Kala voi olla muutakin kuin haukea/lohta.

Särjet, ahvenet, säynet jne. kelpaavat hyvin.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 171 grammaa

Vilpertti79
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hauki (Kela 1989), annos 100g3501g2836kcal644.2g0g24.5g0g
Lohifilee 3501g6839kcal654.4g0g472.7g0g
Voi 350g2540kcal4.2g1.4g284.7g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)700g1120kcal18.9g18.9g105g0g
Tilli, tuore 35g11kcal1.3g0.3g0.3g0.7g
Suola, annos 3g105g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 11g30kcal1.1g4.5g0.2g2.8g
Kananmuna, Kokki Kultamuna 58g/kpl812g1064kcal105.6g4.1g69.9g0g
Sipuli (kuorittu)280g76kcal3.6g13.4g0.6g4.8g
Korppujauho 280g1026kcal29.4g209.8g2.9g14.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19152g31082kcal2925.4g504.8g1921.6g46.2g
Valittu annoskoko9576g15541kcal1462.7g252.4g960.8g23.1g
Annoskoko puolitettuna4788g7770kcal731.4g126.2g480.4g11.6g
Arvot/100g100g162kcal15.3g2.6g10g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=213855