Kebu

1. Pistä lihat kulhoon tai monitoimikoneeseen.

2. Sekoita monitoimikoneella n. 5 minuuttia tai sähkövatkaimen taikinakoukuilla kunnes jauhelihan rakenne on täysin rikottu.

Lihasta tulee kiinteää "massaa".

Lisää samalla mausteet.

3. Painele nyrkillä massasta ilmat pois ja pyörittele kulhossa samalla.

4. Leivo massasta n. 8-10cm halkaisijaltaan oleva rulla.

5. Laita rulla foliopaperin päälle ja kääri foliosta tiivis rulla.

Pyörittele rullan päät vielä karkkipaperimaisesti kiinni.

Rullan tulee olla lähes ilmatiivis.

6. Laita foliorulla uuninpellille ja paista uunin keskitasolla 100°C lämpötilassa 4-5 tuntia.

Muuntosuhde: Kypsä lihamäärä x 1.32 = Raakapaino.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 342 grammaa

Kenzy
AineksetMääräEnergiaPHRK
Atria naudan paistijauheliha 10% 200g9342g15882kcal1868.5g0g934.2g0g
Aromisuola/yrttisuola suolapitoisuus 71 % 93g65kcal1.2g10.6g1.2g3.6g
Mustapippuri 140g392kcal15.3g53.7g4.6g37.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19152g32679kcal3770g128.6g1880g81.4g
Valittu annoskoko9576g16339kcal1885g64.3g940g40.7g
Annoskoko puolitettuna4788g8170kcal942.5g32.2g470g20.4g
Arvot/100g100g171kcal19.7g0.7g9.8g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=255675